Сенатор Джон Маккейн зізнався, що його найбільше непокоїть КНДР та Росія.

При цьому сенатор-республіканець від штату Аризона зазначив, що у короткостроковій перспективі його непокоїть Північна Корея і її прогрес у сфері виготовлення ядерної зброї. А в довгостроковій– дії Росії, пише "Голос Америки".

"Поведінка Володимира Путіна стає дедалі агресивнішою і більш провокаційною, чи то застосовуючи звичайну зброю у довготривалій агресії в Україні, чи то у здійсненні кібератак у всьому регіоні", – зазначив Маккейн.

Джон Маккейн підкреслив, що Володимир Путін рішуче налаштований відродити Російську імперію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія перейшла від погроз до прямих провокацій у Сирії - путінський винищувач Су-27 наблизився до американського розвідувального судна RC-135 над Балтійським морем, пролетівши від нього всього за півтора метра.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще