Кількість жертв вибуху в Пакистані зросла до 148 людей.

Як передають західні ЗМІ, посилаючись на місцеві рятувальні служби, ще кілька десятків осіб перебувають у критичному стані. Журналісти повідомляють, що водій бензовоза не впорався з керуванням і автомобіль перекинувся. Після цього багато місцевих жителів почали наливати бензин в свої каністри.

При цьому багато мисливців "за халявою" курили біля розлитого бензину. Швидше за все, саме це і стало причиною загоряння і сильного вибуху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті спалаху бензовозу в пакистанському штаті Пенджаб загинули 123 людини.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Пакистані сталася серія вибухів. Перший вибух прогримів поблизу офісу начальника поліції в південно-західній частині міста Кветта. Через кілька годин прозвучали ще два в Парачинарі, на північному заході республіки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще