Народний депутат від "Самопомочі" Оксана Сироїд, яка оголосила голодування у знак протесту протии сміттєвої блокади Львова, і вже припинила акцію, нині почувається задовільно.

Про це повідомили на сторінці політичної сили в соціальній мережі Facebook.

За інформацією однопартійців, після проведеного курсу інтенсивної терапії загострення хронічних хвороб, пов'язаних з полікістозом печінки і нирок, що виникло під час голодування, вдалося зупинити. Як відомо, вчора жінку з-під Адміністрації Президента забрала швидка.

Натомість іншому депутату "Самопомочі" стало зле. Після припинення голодування погіршився стан Тараса Пастуха. Зараз він у лікарні, де проходить курс інтенсивної терапії.

"Сміттєве" голодування 9 червня першим оголосив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк. 20 червня до нього приєдналися Березюк і Сироїд.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", міський голова Львова Андрій Садовий прилітав у Київ, аби поспілкуватися з учасниками голодного протесту. Розмова народних депутатів та мера тривала кілька годин.