Київ знову поставила на вуха чергова стрілянина посеред міста. Цього разу постріли пролунали в одному зі столичних парків.

Про це повідомляє Dtp.kiev.ua. Чоловік почав стріляти у київському парку на вулиці Гончара. Він був озброєний револьвером Флобера.

За попередньою інформацією правопорушник був у нетверезому стані. Про інцидент поліцейським повідомили очевидці й вже за кілька хвилин на місце події прибули патрульні та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці затримали зловмисника. Патрульні з'ясовують обставини події. За попередніми даними під час стрілянина ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, у Києві стався конфлікт між двома пасажирами громадського транспорту. Згодом один з них дістав зброю та зробив кілька пострілів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще