Пес Отіс з техаського містечка Сінтон, що опинилося у полоні урагану Харві, став зіркою соцмереж після того, як його з пачкою собачого корму в зубах сфотографувала місцева мешканка Тіель Докенс, а фото опублікувала у Facebook.

Згодом журналісти видання The Washington Post дізналися про історію цієї тварини і розповіли її своїм читачам.

Виявляється, собаку, тікаючи від урагану, залишили в місті діти та внуки жителя Сінтона Сальвадора Сеговіа, попросивши батька приглянути за нею. Той увечері в п’ятницю поставив тварині на веранді воду і корм, а вночі Отіс кудись подівся. Можливо, пес ховався від стихії. Скільки Сеговіа не кликав його і не шукав, усе було марно.

Наступного ранку Тіель Докенс пішла перевірити стан будинків своїх знайомих та переконатися, що ураган не зовсім їх зруйнував, і побачила собаку, який ніс у зубах пачку корму. Вона швидко його сфотографувала, виклавши знімок у соцмережі, а потім подалася слідом, аби переконатися, що тварина не загубилася.

Отіс підійшов до будинку своїх господарів, піднявся на веранду, поклав пакет і ліг поруч.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Згодом з’ясувалося, що цього собаку знає майже все місто, у якому проживають не більше п’яти тисяч людей. Він спокійно гуляє по Сінтону, заходить у магазини, де його пригощають морозивом і гамбургерами. Особливістю Отіса є занадто сумний вираз морди, що викликає захват у кожного, хто його бачить, і бажання нагодувати чимось смачненьким.

На думку Сеговіа, пес пішов до магазину будматеріалів, де продається собачий корм, знайшов там цілу пачку і виніс її. Це місце він добре знає, бо господар закладу постійно його підгодовував.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", агентство NASA показало смертоносний ураган Харві з космосу.