Північна Корея поповнила свій арсенал новим руйнівним озброєнням - водневою бомбою. Її випробування провели вранці 3 вересня.

Влада Північної Кореї заявила про успішне випробування боєголовки з термоядерним зарядом з екранів Центрального телебачення країни. Заряд зможе нести на борту міжконтинентальна балістична ракета.

Про успішне випробування найпотужнішої зброї в КНДР заявили на наступний день після того, як озвучили повідомлення про створення боєголовки. Бомбу представили під час інспекції, яку провів північнокорейський диктатор Кім Чен Ин в Інституті ядерних розробок.

Зазначається, що її потужність може варіюватися від десятків до сотень кілотонн. Всі компоненти для бомби виготовлялися в Північній Кореї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, з'явилися дані про ядерний арсенал, який є у розпорядженні Північна Корея.