Сьогодні легендарному вокалісту групи Queen Фреді Мерк'юрі могло виповнитися 71 рік. Він помер в 1991 році від запалення легенів, яке протікало на тлі Сніду. Незважаючи на це, Фреді Меркьюрі все ще пам'ятають і люблять. Він був одним з найвідоміших і найталановитіших вокалістів свого часу, і на честь його дня народження ми вирішили пригадати найкращі кліпи групи Queen.

Фредді Мерк'юрі: біографія

Фредерік Бульсара (це справжнє ім'я співака) народився 5 вересня 1946 року на Занзібарі. Незважаючи на те, що це дуже красива і унікальна країна в плані туризму, культура там розвинена не кращим чином. До речі, варто відзначити, що через упередження релігії і культури, на своїй батьківщині мало хто вважає Фредді Мерк'юрі ідолом, і дійсно талановитою людиною, яка заслуговує поваги. Причиною цього стала нетрадиційна орієнтація співака, про яку він не побоявся заявити відкрито.
Але, в дитинстві це йому явно не завадило. Маленький Фредді Мерк'юрі ще з самого раннього віку почав цікавитися музикою, малюванням, а так само спортом.
У віці 18 років він з родиною переїжджає в Британію, де вступає в художній коледж. І вже в 1970-х роках Фредді створив групу Queen, яка зараз вважається кращою британською рок-групою всіх часів.
У той час група дуже швидко набирала популярність, і навіть після смерті фронтмена залишилася однією з найулюбленіших.

Фредді Мерк'юрі: кращі кліпи групи Queen

Bohemian Rhapsody

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

We Will Rock You

We Are the Champions

I Want to Break Free

Who Wants to Live Forever

The Show Must Go On