Канадці стали свідками падіння метеориту. Це дивовижне видовище на нічному небі вдалося за фільмувати на камери відеоспостереження.

Про це повідомляє ТСН.

Метеорит гігантських розмірів пронісся над містом Келоуна, 5 вересня, о 22.11. Вогняне астрошоу вдалося зафіксувати на камери, які розташовані на даху однієї із будівель.

На відео видно, як на нічному небі з'явився яскравий спалах, а за кілька секунд на горизонті прогримів "вибух" від падіння.


Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Усі, хто стали свідками цього явища, були налякані. Люди масово писали у соцмережах, що бачили в небі велику вогняну кулю, а інші повідомили, що "вибух" буквально струсонув їхні будинки.

Спеціалісти заспокоюють громадян та повідомляють, що всього лише падіння метеориту – боліда, а яскравий зелений спалах – це нормальне явище.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Бразилії людей налякало дивне явище, яке було схоже на "божу руку" в небі.