Російська армія вже почала військові навчання "Захід-2017" в Білорусі, незважаючи на те, що їх офіційний старт запланований на 14 вересня.

Про це повідомила білоруська правозахисниця Наталія Горячко і опублікувала відео, де поспілкувалася з російськими військовими. Вона зустрілася з ними 1 вересня недалеко від полігону під Борисовим.

Вучэнні «Захад-2017»

Расейскія «зялёныя чалавечкі», якія ваявалі ва Украіне кажуць, што вучэнні «Захад-2017» ўжо пачаліся. Але іх афіцыйны пачатак толькі праз тыдзень. Дзе праўда?

Posted by «Белсат» on Wednesday, 6 September 2017

Наталя приїхала туди, щоб провідати сина, який проходить строкову службу. На полігоні під Борисовим розташований один з гарнізонів, задіяний у навчаннях "Захід-2017". Російські військові посилено охороняють територію, а розмові з Наталею зізналися, що воювали в Україні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Вони мені сказали, що навчання вже почалися", - розповіла Горячко.

Вони весь час супроводжували правозахисницю, поки вона не покинула територію полігону. В результаті Наталю затримали. Але на суді, за її словами, представники білоруської армії всіляко заперечували, що на полігоні були російські військові.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Білорусі все більше людей виступають проти присутності військ на території країни, які прибули на навчання.