Зовсім недавно, один з найпопулярніших сайтів про подорожі Rough Guides, попросив у своїх читачів написати найкрасивіші країни світу, які вони коли-небудь бачили. Саме завдяки цьому голосуванню і було складено рейтинг найкрасивіших країн світу. Головними критеріями були: природа, ландшафт, архітектура, інфраструктура і багато іншого. Не дивно, що України в цьому топі немає.
У першу п'ятірку увійшли: ПАР, Італія, Нова Зеландія, Канада та Шотландія. Варто зазначити, що країна з Великої Британії отримала перемогу за свої неймовірні пляжі, чисті озера, неймовірну природу і старовинні замки.

Найкрасивіші країни: топ 20

20 місце – В'єтнам

19 місце – Хорватія

18 місце - Иралндия

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

17 місце – Норвегія

16 місце – Перу

15 місце – Швейцарія

14 місце – Фінляндія

13 місце – Індія

12 місце – Мексика

11 місце – Словенія

10 місце – Уельс

9 місце – США

8 місце – Ісландія

7 місце – Англія

6 місце – Індія

5 місце – ПАР

4 місце – Італія

3 місце – Нова Зеландія

2 місце – Канада

1 місце – Шотландія

Варто звернути увагу на те, що в списку найкрасивіших країн фігурують абсолютно всі представники Великої Британії. Тому, не дивно, що там постійно величезна кількість туристів.