Сало відоме імя ще одного російського військовослужбовця, який загинув у Сирії в результаті мінометного обстрілу бойовиками "Ісламської держави".

Ним виявився капітан спецназу Головного розвідувального управління Росії Курбан Касумов 1986 року народження. Про це повідомила розслідувальна група Conflict Intelligence Team (CIT) на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Росіянин служив у Третій окремій гвардійській бригаді особливого призначення, що базується в Тольятті. Він загинув ще 2 серпня, проте про його смерть оборонне відомство РФ не заявляло.

В пабліку однієї з соціальних мереж опублікували фотографії могили Касумова та його нагороди, серед яких - медаль "За визволення Пальміри".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На початок вересня у Шойгу визнали смерть 36 російських військовослужбовців у Сирії.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на початку вересня CIT повідомила про загибель щонайменше чотирьох російських контрактників, які воюють на боці сирійського диктатора Башара Асада.

СохранитьСохранить