Скандально відома дочка народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна Алла продовжує провокувати користувачів на нові і нові скандали.

Instagram Алли Добкіної


Позувати перед камерою у відвертих убраннях - це своєрідне хобі представниці "золотої" молоді. Всілякі настанови про те, як повинна подавати себе донька політика, - нікому не потрібний пил. Як повідомляє Рoliteka, на своїй сторінці в Instagram Добкіна виклала фото з відміткою 18+, оскільки позує в еротичному вбранні.

Instagram Алли Добкіної


Мабуть, дівчину анітрохи не бентежить ні тато-політик, ні статус заміжньої жінки: фото у спідній білизні і навіть топлес залишаються в фаворитах у скромної доньки нардепа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Instagram Алли Добкіної


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Добкін крупно зганьбився, намагаючись здатися літературним цінителем.

Instagram Алли Добкіної