Росія не хоче творити мир на Донбасі, а прагне зберегти там свою колонію, залишити все і навіть зробити гірше.

Про це на своїй сторінці в мікроблозі Twitter написав міністр закордонних справ Павло Клімкін.

За його словами, за останні кілька днів він мав до шести розмов зі спецпредставником Сполучених Штатів Америки по Україні Куртом Волкером. Він подякував йому за прихильність спільній справі і запевнив, що буде зроблено все, аби підступні плани Росії не здійснилися.

Як відомо, 13 листопада Курт Волкер розмовляв з помічником російського президента Володимира Путіна Владиславом Сурковим. Мова йшла про те, що при реалізації мінських угод і обговоренні миротворчої місії в Донбасі гібридна російська армія повинна припинити вогонь. Тільки після цього стане можливим політичний процес з вирішення конфлікту на сході України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", канадська діаспора українців виступила з вимогою до офіційної Оттави очолити миротворчу місію ООН на Донбасі.