Папа Римський Франциск в черговий раз показав свою добродушність і безкорисливість. Відома італійська компанія Lamborghini подарувала йому розкішний спорткар, але він не залишив його собі.

Компанія опублікувала фото подарунка в Twitter. Спеціально для Папи створили ексклюзивну версію спорткара Lamborghini Huracan. Автомобіль отримав спеціальне забарвлення кузова в кольорах Ватикану. Біле авто прикрашено жовтими смугами на кузові і дзеркалах.

Папа Франциск прийняв подарунок і вирішив спорткар продати на аукціоні. Він поставив автограф на капоті спорткара, який продадуть на аукціоні будинку Sotheby's. Авто зі схожою комплектацією коштує близько 200 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всю виручену суму від продажу передадуть особисто Франциску. Папа заявив, що планує використовувати фінанси на чотири благодійні проекту. Частина грошей підуть на відновлення будинків і християнських церков на Ніневійских рівнинах в Іраку, де недавно стався потужний землетрус.

Також Папа планує профінансувати благодійний проект, який передбачає допомогу жінкам, потерпілим від торгівлі людьми та проституції. Частина коштів піде на фінансування двох італійських об'єднань, що діють в Африці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Папа Римський Франциск дозволив парафіянам отримувати прощення на сповіді за "гріхи абортів", які згідно з релігійними канонами відносять до смертних.