У Сполучених Штатах двоє чоловіків накачали наркотиками і напоїли 16-річну подругу, після чого почали викладати в SnapChat принизливі фото. Правоохоронці вважають, що вони прекрасно розуміли, що в цей момент їхня подруга помирає від задухи і передозування, але не зупинилися.



Після хлопці поклали вже мертву дівчину в автомобіль і поїхали по магазинах. Друзям терміново знадобилося купити цигарок та алкоголю, а після вирішили ще й замовити повій. Як зазначає видання New York Post, 16-річну Меган Банністер можна було врятувати, якби її привезли до лікарні, яка, до слова, знаходилася всього у декількох хвилинах їзди від будинку друзів.



28-річні Джейсон Бердер і Адам Кінг чотири години розсікали містом з трупом в машині, поки о 11:45 ранку Адам не втратив керування і врізався у мотоцикл в Лестері.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Офіцери також прослуховували телефонні дзвінки друзів і переглянули історію їхнього браузера. Зокрема, нічим не засмучені хлопці шукали "грудасту і екзотичну брюнетку", "сексуальну, прекрасну і гарячу дівчину". Зараз Джейсону і Адаму пред'явили звинувачення в заподіянні смерті з необережності. Медична експертиза встановила, що рівень наркотиків в крові Меган був в 10 разів вищим, ніж у підсудних.

Окрім того з'ясувалося, що ліфчик загиблої залишився в квартирі чоловіків, також на ній були знайдені сліди сперми Джейсона.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в українські школи просочився новий наркотик-вбивця.