У Білорусі назвали неадекватними заяви українських політиків, які розкритикували голосування в ООН по кримській резолюції.

Про це заявили в Міністерстві закордонних справ Білорусі, передає прес-служба відомства. Тут відзначили, що країна готова йти назустріч Україні і допомагати вирішувати проблеми, що відбуваються на окупованих територіях Донбасу. А що стосується критики голосування, "добре, що їхні автори, в основному, - політичні маргінали або особи, які не наділені реальною владою", - заявив глава прес-служби Дмитро Мірончик.

"Їхні "викривальні" одкровення і підрахунок "ножів в спину" адресовані українській аудиторії і є черговою спробою привернути до себе увагу. Але коли за цим ідуть заклики створювати "серйозні диверсійно-розвідувальні групи" і "проводити диверсії" на території Білорусі, це вже за межею політичного піару. Тут потрібна увага або лікарів, або правоохоронних органів. А краще - і тих, і інших", - додав представник відомства.

Мирончик закликав український уряд дати не тільки політичну, але й правову оцінку "підбурювання до тероризму".

Що українці думають про введення білоруських миротворців на Донбас

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Лукашенко розмріявся про свої війська на Донбасі.