В Марокко загинули як мінімум 15 осіб під час роздачі гуманітарної допомоги. Кількість постраждалих коливається від 5 до 40 осіб.

Про це інформує ВВС.

Трагедія сталася у селі Сиди Буале на південно-заході країни. До благодійникам за харчами прийшли близько 600 жінок.

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Яка організація надавала допомогу селянам поки невідомо.

Кадр з місця

На фото, які поширює медіа 2M видно тіла загиблих жінок, які лежать на землі.

Кадр з місця

Нагадаємо, всупереч мізерного державного фінансування, українські підприємства все ще займаються випуском космічної продукції.

Дніпропетровські підприємства "Південмаш" та КБ "Південне", керовані колись особисто Леонідом Кучмою, взяли участь у виробництві ракети Vega. Запуск ракети успішно відбувся в ніч на середу і проходив на космодромі Куру у Французькій Гвіані.

Крім того, бути на сьомому небі – саме таке відчуття залишає після себе ця незвідана земля. Посеред Марокко створили особливу містечко, Шавен. Цікаве воно тим, що, потрапляючи сюди, ніби поринаєш з головою у синю далечинь.

Дивіться сюжет про Марокко

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", татуйована красуня знову оголила груди.