Місцеві підприємці на Донбасі потребують належної підтримки з боку держави, оскільки саме на них тримається економіка даного регіону.

Про це голова політичної партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні в рамках регіонального туру разом з командою політичної партії «ОСНОВА» відвідали Північ Донецької області – Краматорськ, Слов’янськ, Лиман. Зустрічались з донеччанами, у тому числі з робочими колективами підприємств, аби вдихнути в їх душі промені надії, поділитися позитивними сподіваннями й прогнозами, баченням подолання складнощів. Ми впевнені, і що найважливіше – знаємо як цього досягти, – що майбутнє Донбасу буде світлим та успішним», – зауважив Андрій Ніколаєнко.

Голова партії «ОСНОВА» також зазначив, що лише завдяки зусиллям тих підприємців, які попри бойові дії не покинули Схід України, Донбас знову стане локомотивом розвитку України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ми знаємо з першоджерел про ті болі та тривоги, які є у жителів прифронтових територій. У той час як у Києві та інших регіонах України про війну говорять менше, для жителів Донбасу війна – це страшна буденність та найбільший на сьогодні страх. Найглибшу повагу викликають люди, які, не зважаючи на складнощі ведення бізнесу, та й просто провадження робочої діяльності, продовжують розвивати свою справу на Донбасі і вірять, що цей регіон може стати локомотивом розвитку України. Саме таких людей ми хочемо бачити в нашій партії», – резюмував Андрій Ніколаєнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися подробиці про небойові втрати ЗСУ в зоні проведення АТО.