Австралійку мало не до смерті налякав непроханий гість у її власному авто. Б'янка Меррік не змогла вийти із транспорту через гігантського павука, який буквально взяв дівчину у полон.

Дівчина зафільмувала гостя та розповіла про свій шок від побаченого, - пише Storyful.



"Я їхала додому з роботи, подивилася наверх і побачила, що він дивився на мене. Я думала про те, щоб зупинитися, але не знала, як мені вийти з машини. Тому я вирішила, що найкращим варіантом буде продовжувати рух і протягом 20 найдовших хвилин в моєму житті робити вигляд, що його там немає", - говорить вона.

Приїхавши додому, дівчина зробила вигляд, що нічого не сталось вона намагалась не думати про пережитий жах. А вранці з мітлою відправилась виганяти непроханого гостя з автівка, однак павука там не виявила.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дивіться, як павук полонив австралійку

Нагадаємо, відому румунську телеведучу Іллінку Віндічі налякав уявний павук, який нібито заповз їй під одяг. Жінка у прямому ефірі почала панічно скидати з себе все, намагаючись дістати членистоногого.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вчені пояснили, чому люди так бояться павуків, змій та інших моторошних створінь.