Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яка, скоріше за все, крутить роман з президентом Росії Володимиром Путіним, з'явилась на публіці в обтягуючому шкіряному вбранні.

Міжнародна федерація спортивного кіно і телебачення вручила Кабаєвій "Кришталеву медаль" за розвиток дитячо-юнацького спорту. Нагороду вона отримала під час проведення благодійного дитячого фестивалю художньої гімнастики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гімнастка одягнула на церемонію чорні шкіряні піджак та спідницю. Цей образ вона доповнила сумочкою із золотим ланцюжком, розпущеним волоссям, сережками та червоною помадою.

Користувачам соцмереж образ Кабаєвою здався дуже привабливим. Декому стало дуже спекотно, а хтось змокрів.

"Ух ти! Аліна молодець, не підвела на міжнародній арені", "Аліночка красуня!", "Скромно, але насправді дуже сексуально і збуджуюче", "Аліна знала як привернути увагу", "О, Аліна! Я аж змок!", - пишуть у соцмережах.

Кабаєва - переможниця Олімпійських ігор 2004 року в Афінах та бронзовий призер Олімпійських ігор 2000 у Сіднеї. Будучи шестиразовою чемпіонкою Росії, вона закінчила спортивну кар'єру у 2007 році.

У ЗМІ неодноразово з'являлися чутки про те, що Кабаєва має любовні стосунки з президентом Росії Володимиром Путіним і навіть про те, що вона начебто є матір'ю його двох позашлюбних дітей.

На відео розповідають, що Кабаєва нібито народила Путіну сина

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабаєву помітили під час подорожі до Італії з новим обранцем.