Ватажок самопроголошеної донецької "народної республіки" Олександр Захарчеко отримав листа від президента Чехії Мілоша Земана: бойовика закликали звільнити з полону відомого українського вченого-історика і релігієзнавця Ігоря Козловського.

Про це розповів сам Земан і відзначив, що лист надсилав більше півроку тому, передає "Радіо Свобода".

"Констатую, що відповіді я не отримав, що є хамство і неввічливість, так що наступного разу я буду висловлюватися про "Донецьку республіку" вкрай гидливо", - заявив чеський президент. Також він додав, що 21 листопада попросив главу Кремля Володимира Путіна вплинути на ситуацію. Відповідна розмова відбулася під час офіційної зустрічі.

У Донецьку відбулося чергове псевдо-судове засідання у справі Ігоря Козловського


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Земан вже вирішив, як правильно вчинити з анексованим Кримом: і це не повернення півострова Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще