Популярний британський комік Майкл Даппа, який виступає під псевдонімом BIG SHAQ, вирішив представити кавер-версію свого вірусного треку Man's no hot. Він записав пісню разом зі старенькою на ім'я Нанна Мо. Дует вийшов неймовірним.

Відео опублікували на YouTube-каналі британської радіостанції. Даппа першим почав читати куплети пісні. Пізніше підключилася і Нанна Мо.

Схоже їй дуже сподобалася пісня і виступ в дуеті з репером. Оскільки вона посміхалася і хитала головою в ритм. Старенька намагалася встигати за чорношкірим репером і закінчувала за нього рими.

Під час приспіву, який починається з рядка "скрррра па па", жінка остаточно заплуталася і лише встигла повторити "пум-пум".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Глядачам сподобався виступ, а особливо те, як читала бабуся. Хтось в залі захопився: "Яка жвава бабуся".

"Скрррра па па" - мем-фраза з виступу Даппа, завдяки якій комік став популярним в мережі. Він навіть присвятив їй повноцінний відеокліп, який отримав назву Man's no hot і за місяць набрав більше 66 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, відомий білоруський репер Макс Корж недовго гуляв по Києву. СБУ знову заборонила артисту з'являтися на території України.