Жителі Сполучених Штатів встигли сфотографувати непізнаний літаючий об'єкт, який яскраво світився, випромінюючи кілька світлових променів на поверхню землі.

Свідками літаючого об'єкта над річкою Міссурі стали жителі однойменного штату. Уфологи, що уважно вивчили фотографію, впевнені, що справжність цього знімка не викликає жодних сумнівів. Також один з учених додав, що такий об'єкт був зафіксований і в Арктиці, недалеко від алмазної шахти, близько п'яти років тому.

Проте астрономи впевнені, що з висновками поспішати не варто - мова може йти не про інопланетян – можливо, палаюча куля – це всього лише відображення сонячного диска від хмари.

Однак дослідник додав, що цей варіант не здається йому правдоподібним через яскраві промені, що виходять від об'єкта. Крім того, промені світла відбиваються в воді, і залишається великою загадкою, звідки вони взялися. За словами очевидців, що спостерігали за об'єктом, НЛО висів в повітрі кілька хвилин, після чого просто зник.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Раніше уфологи пояснили часті падіння метеоритів космічними війнами з участю прибульців. Одним із доказів на користь цієї версії, на їх думку, служить зорепад, який мав місце в ніч з 14 на 15 листопада.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що генетики створили пернатого алігатора.