Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі зазначив, що нинішня опозиція повинна об'єднатися заради майбутнього України.

Про це повідомляє "ZN.UA".

"Я закликаю лідерів української опозиції - зараз не час говорити про партійні інтереси. Ми першими відставили прапор "Руху нових сил". Йдеться не про партії, а про те, чи буде Україна. Закликаю всіх об'єднуватися", - заявив політик на мітингу під стінами Верховної Ради у середу ввечері, 6 грудня.

Крім того він зазначив, що вже почалась підготовка до мирного маршу з вимогою про імпічмент нинішнього президента. Більше того він розповів, що акція пройде на території всіх областей.

"Готуємо наймасштабніший марш, утричі більший за попередній. Як мінімум, як у грудні 2013 року. Давайте всі зі всіма говорити. Ми збираємо у всіх областях підписи про імпічмент. У нас 150 наметів вже і ще 250 ставлять наші активісти", - додав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Більше того політик закликав своїх прибічників утворити координаційну раду, яка займалась управліням всіх протестних рухів.

Михеїл Саакашвілі показав, як фінансується його діяльність.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua", повідомляв, що працівники Національної поліції штурмували наметове містечко у Києві.