В Одесі на вулиці Старопортофранківській вчора ввечері сталася резонансна аварія.

За даними місцевих ЗМІ, Suzuki Jimmy наїхав на дитину, яка саме вийшла з трамваю № 28, просто на зупинці. Під час висадки пасажирів, двері трамваю закрилися, машина почала їхати далі, але раптово з нього вибіг хлопчик, якраз поперед авто.

Водій не встиг вчасно загальмувати, дитина опинилася під колесами, лікарі "швидкої" одразу ж госпіталізували його до найближчого відділення. На місці ДТП працювали копи, але поки що невідомо, що загрожує власнику Suzuki Jimmy.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Слід відзначити, що протягом останнього року аварійність на дорогах України та кількість травмувань внаслідок зіткнень підвищилася в рази і практично встановили антирекорд.

Оновлені штрафні санкції не допомагають – з необачності та не знання правил дорожнього руху подібні ситуації трапляються,на жаль, все частіше. І нерідко жертвами стають саме діти, які переходять дорогу у недозволеному місці без супроводу батьків.

Дивіться: Цей рік став рекордним за кількістю ДТП в Україні. На дорогах загинуло понад три тисячі людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", іномарка Hyundai Matrix збила жінку з дитиною у Миколаєві.