Медики категорично рекомендують не приймати деякі популярні препарати, адже вони провокують невиліковні хвороби. Це стосується жінок, які захищаються від небажаної вагітності за допомогою гормональних таблеток.

Про це пише The Independent.

Останні дослідження довели, що використання гормональних контрацептивів було пов'язано з 20% збільшенням ризику раку молочної залози. Ризик збільшувався з більш тривалим використанням препаратів.

"На жаль, жоден тип гормональних контрацептивів не позбавлений ризику", - сказала провідний автор дослідження Ліна Морч з Копенгагенської університетської лікарні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, вчені з'ясували, що такий рідкісний хімічний елемент як іридій здатен убивати ракові клітини. Експерименти показали, що атомарний кисень, який утворюється в результаті проникнення металу в ракову клітину, знищує її, не завдаючи ніякої шкоди здоровій тканині.

Дивіться все про конрацептиви

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені з'ясували, що прийом знеболюючих у великих кількостях може спровокувати ожиріння, безсоння і гіпертонію.