У США померла відома модель і порнозірку Юризан Белтран.

Про це повідомляє MikeSouth.com.

Згідно з інформацією, 31-річну дівчину знайшли мертвою в квартирі – її вона орендувала в Лос-Анджелесі.

За словами господаря оселі, поряд з тілом померлої лежали таблетки. Слідство припускає, що саме передозування стала причиною смерті Белтран.

Зазначимо, що перед смертю порнозірка опублікувала дивне повідомлення в Instagram.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я віддала тобі цього ідіота, але ти все одно продовжуєш стежити за мною. Якого біса, що тобі потрібно?" - сказано в ньому.

Скріншот запису

Друзі загиблої стверджують, що останнім часом вона пристрастилася до вечірок, де, можливо, вживала наркотичні речовини.

Юризан Белтран народилася в Лос-Анджелесі. Перші зйомки в порно дівчата пройшли в 2005 році, з тих пір вона встигла знятися більш ніж в 200 картинах.

Нагадаємо, зірка культових фільмів, голлівудська актриса Сальма Хайєк розповіла про свій найбільший кошмар в житті. І, як не дивно, мова йде про її колегу – кіномагната Харві Вайнштейна, якого Сальма вперше публічно звинуватила в сексуальних домаганнях.

Крім того, функціонал нейромереж стають все більш досконалим, відкриваючи для широкої публіки масу можливостей для їх застосування. На американському форумі Reddit з'явився ролик для дорослих, в якому головну роль грає зірка фільму "Диво-жінка" актриса Галь Гадот.

Дивіться сюжет про кіно

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 53-річна модель змусила заздрити своїй фігурі.