Яйця - одна з найважливіших частин багатьох дієт. Люди вживають їх на сніданок, використовують в тортах або навіть п'ють в сирому вигляді.

Про це пишуть ЗМІ.

Навіть якщо ви дуже часто використовуєте яйця, ви, ймовірно, не знаєте, що це за білі вузлики всередині сирого яйця.

Зображення вмісту

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Халаза знаходиться по обидві сторони від жовтка. Її мета полягає в тому, щоб утримувати жовток у центрі яйця.

Це той же білок. Вона пов'язує жовток і яєчну шкаралупу. Ви можете це легко помітити, коли намагаєтеся відокремити яєчні білки.

Вона їстівна, і більш того, якщо ви побачите халазу — то це значить, що яйце свіже, так як вона зникає, коли яйце довго полежить.

Нагадаємо, алкоголь, цигарки, їжа, собаки і ... діти – ось з чим і ким не можна заходити у взуттєвий магазин мережі Запорізької фабрики. Українці підняли шум через дітей, яких поставили в один ряд із забороненими речами.

Крім того, група британських вчених зв'язала зростання споживання вина, яке спостерігається в останні десятиліття, зі збільшенням обсягу келихів.

Дивіться сюжет про їжу

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", депутати ввели сухий закон в українському місті.