Росія не перестає знищувати закордонні продукти харчування. Тепер там взялися за продукцію з Китаю. Контрафактний китайський мед необхідно знищувати.

Про це заявив помічник керівника Россільгоспнагляду Олексій Алексєєнко, передає "Новий регіон".

До Росії, за його словами, надходить багато неякісного меду саме з країн південно-східної Азії.

"Виявляти таку продукцію і безжально знищувати, бити по кишені виробників фальсифікату. Рішення буде прийнято в досить швидкий час, тому що проблема назріла ", - підкреслив Алексєєнко.

На думку чиновника, "якісний російський продукт займе нішу, що звільнилася" після того, як вдасться припинити постачання контрафактного меду зі східних країн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: У Росії розтоптали чотири тонни польського сала (фото)

"Коли піде контрафактний мед, цінова ситуація буде достатньо стабільна. Якщо частка цього неякісного меду велика, то це може позначитися перший час і на цінах, цілком можливо, що вони виростуть", - повідомив Алексєєнко.

Нагадаємо, цього року російські бджолярі повідомляють про різке зниження збору меду в більшості регіонів країни. Це, на думку експертів, може стати причиною різкого збільшення кількості реалізованого фальсифікату.