Мешканець села Степанщіно, що неподалік від Москви, протягом півгодини пограбував два магазини і пошту. А також встиг убити жінку.

Про пише lenta.ru, із посиланнім на джерело в правоохоронних органах.

"13 серпня близько 15:00 чоловік зайшов в продуктовий магазин, щоб пограбувати його. Натрапивши на опір, він зарізав 50-річну жінку, що прийшла за покупками", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Кіровоградський міліціонер забив дівчину до смерті

Зловмисник також вдарив ножем в шию і груди 52-річного продавця, яку доправили до лікарні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього чоловік зайшов у сусідній магазин і, погрожуючи пістолетом, змусив відвідувачів лягти на підлогу. Нападник зв'язав продавчиню та 15-річну дівчину, що теж була в цей момент у магазині, та забрав з каси сім тисяч рублів.

Ще через десять хвилин він зайшов на пошту, де також зв'язав співробітницю, вкрав її золоті сережки і 15 тисяч рублів. Далі чоловік сів у таксі і втік.

Правоохоронці затримали підозрюваного 1971 року народження на станції метро "Кутузовська".

У нього виявили та вилучили викрадені прикраси. Проти росіянина порушили одразу кілька кримінальних справ за статтями "Вбивство", "Заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю" та "Пограбування".

Підозрюваний Ростислав Грицай понад дванадцять років жив у селі Степанщіно. Чоловік раніше не був судимий, не перебував на обліку в наркодиспансері або у психіатра.