Новий рік і Різдво вже всі відзначили, але на цьому всі січневі свята не закінчилися. На черзі старий Новий рік. Тому гуляння тільки продовжаться. Ми вирішили розповісти вам, куди піти в Києві на старий Новий рік, щоб вам не було нудно.

Старий Новий рік 2018: афіша Києва

Гулянка у Маланки

Тематичний спектакль-свято для всієї родини. Тут ви дізнаєтеся історію про Маланку, яка чекала на старий Новий рік дух свого покійного чоловіка. Ось тільки прийшли інші, гості, яких вона не чекала. Хоча вийшло все одно непогано.

Де: м. Київ, вул. Васильківська, 1, Сцена 6
Коли: 13 січня, 20:00.
Ціна: 100-200 грн.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Столичний Різдвяний Фестиваль

А на Поштовій площі гуляння все ще тривають. На Різдвяному фестивалі в цей день досить барвистий концерт, контактний зоопарк та багато різної смакоти. А головне, відвідавши це свято, ви допоможете маленьким пацієнтам онкоцентру і Охмадиту.

Коли: 13 січня
Ціна: безкоштовно

Вернісаж "Від Андрія до Миколая - від Миколая до Василя"

Прекрасна тематична виставка, авторами якої стали аж 11 чоловік, що працюють в різних художніх техніках. Кожен з них відрізняється не тільки особливою індивідуальністю стилю, але і яскравою виразністю робіт. Мабуть таке старий Новий рік точно порадує будь-кого.

Де: м. Київ, вул. Кирилівська, 41 Музей сучасного мистецтва України
Коли: 21 грудня 2017 - 11 лютого 2018
Ціна: безкоштовно.

Christmas Family Fest

Неймовірна атмосфера свята пануватиме в ці дні і в дитячому місті професій KidsWill. Тут дітей та їх батьків чекає величезна кількість різноманітних веселих сюрпризів. А найяскравіше – це Санта Клаус у своїй резиденції, його помічники чарівники-ельфи, які вміють виконувати бажання, безліч розваг і цікавих сюрпризів. Кожна дитина мріє потрапити в подібну казку.

Де: м. Київ, вул. академіка Заболотного, 37 KidsWill
Коли: 16 грудня - 14 січня.
Ціна: 150-200 грн.

Дивіться: На Старий Новий рік у "Парку Київська Русь"

Тепер ви знаєте, куди можна піти на старий Новий рік у Києві, і вам точно не буде нудно.