У Росії винайшли чергову військову розробку, якою громадяни цієї країни чомусь дуже пишаються - "справжнього бойового робота" під назвою "Нерехта".

На YouTube показали перші тести робота, чим розсмішили користувачів соцмережі. Юзери сумніваються у бойовій здатності "Нерехти" та вважають, що інтелекту немає ані в інженерів, ані у самої машини.

"Ми вперше тестуємо справжнього бойового робота. Проекту WarGonzo вдалося отримати ексклюзивний доступ до новинки вітчизняного ВПК, випущеної ковровським заводом імені Дегтярьова. Ми стали першими цивільними, кому довірили управління робота "Нерехта" і навіть дозволили постріляти", - опис відео.

У коментарях до відео користувачі розписали усі слабкі сторони бойової машини та назвали її "ганьбою Рогозіна" (віце-прем'єр-міністр Росії").

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дивіться: як росіяни хизувались роботом "Нерехта"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міноборони Росії повідомили про чергову криваву бійню у Сирії.