На конкурсі краси в Сальвадорі одна з учасниць загорілася прямо на сцені.

Відео інциденту опублікували в мережі. Надзвичайна подія сталася через безглузду випадковість. В одну секунду спалахнув костюм дівчини, на якому були елементи з пір'я.

Костюм загорівся від факела, який тримав чоловік на сцені.

Пожежа на сцені

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сотні жінок по всьому світу вражені її прикладом: в свої 58 одеситка Світлана Гас може похвалитися зовнішністю, якій позаздрять значно молодше неї моделі.

Зараз вона володарка престижного титулу Ms Transcontinental Classic, але ще не так давно навіть не підозрювала, що братиме участь в конкурсі краси. Вирішила все замість неї дочка Меггі.

Відомо, що після перемоги життя одеситки кардинально змінилася. Тепер її запрошують на фотосесії в провідні глянці, а більшість іноземних ЗМІ називають її "найбажанішою гостею".