На закарпатському пункті пропуску співробітники прикордонної служби виявили "Квіткові натюрморти", які належать відомому австрійському художнику Джозефу Нигге. Про це повідомляють у прес-службі ДПСУ.

Згідно з інформацією, дві картини, які, можливо, мають культурну або історичну цінність і належать всесвітньовідомому австрійському художнику, виявили сьогодні близько полудня прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску "Лужанка".

Картини знайдені серед посилок, які перевозилися одним з рейсових автобусів. Зараз картини вилучені та передані на експертизу, яка встановить їх походження.

Нагадаємо, український фільм-фентезі "Сторожова застава" підкорив серця не тільки сотень тисяч глядачів в нашій країні, але і далеко за її межами. Права на вітчизняну повнометражну картину купило вже два десятки країн.

Крім того, легендарний режисер Рідлі Скотт анонсував зйомки ще одного фільму "Той, що біжить по лезу".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дивіться сюжет про Україну

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", птахів масово косить божевілля.