Звільнення окупованих территорій Донеччини та Луганщини може супроводжуватися тимчасово введеним воєнним станом.

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак.

"На тій території військовий стан може бути введений. Питання забезпечення безпеки та відтворення роботи органів державної влади потребуватиме якогось часу. На цей час може бути введений воєнний стан", – попередив Гримчак.

Він також пояснив, що на звільнених територіях Донбасу сьогодні все ще присутні ворожі агенти, яких потрібно вирахувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після трьох місяців Слов'янськ чистили від агентури близько року, а за великим рахунком – чистять до сьогодні", – додав заступник міністра.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", бійці 93 окремої механізованої бригади опублікували на сторінці у Facebook відео нічних тактичних навчань зі стрільби з артилерії.