Прогноз залишиться правдивим навіть у разі зниження викидів парникових газів в атмосферу планети зважаючи на те, що поглинання енергії цивілізацією як і раніше буде підвищувати рівноважну температуру планети.

Вчені з США назвали терміни, коли атмосфера Землі стане непридатною для життя на відкритому повітрі без додаткових засобів захисту або укриття. Відповідне дослідження було опубліковано на порталі arXiv.org.

Як з'ясували дослідники, за умови, що поточне споживання енергії продовжиться, перебування людини на відкритому повітрі стане неможливим вже 2200-2400 роках.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Прогноз залишиться правдивим навіть у разі зниження викидів парникових газів в атмосферу планети зважаючи на те, що поглинання енергії цивілізацією як і раніше буде підвищувати рівноважну температуру планети. Також висновки вчених справедливі і в разі зниження чисельності населення — процесу, початок якого очікується до 2100 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що корабель прибульців увірвався в ефір новин.