Російська сторона має інформацію про евакуацію місцевих жителів з Донецька.

Про це повідомив постійний представник України в ООН Володимир Єльченко на засіданні Радбезу.

"Є інформація про евакуацію громадянських осіб в Донецьку, яку ми вважаємо підготовкою до подальшої провокації. Те, як це сталося в серпні 2008 року, коли Росія готувалася напасти на Грузію", - сказав постпред.

Читайте також: Регулярні війська РФ палять з "Градів" по всьому фронту

Єльченко закликав Кремль припинити постачання зброї бойовикам, а також дотримуватися мінських домовленостей.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також, в мережі з'явилася інформація, що бойовики оголосили тривогу. Вони сказали місцевим жителям заряджати телефони, приготувати документи, гроші, воду, продукти та медикаменти. Бойовики заявили про те, що ніч буде неспокійна.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російські бойовики відкрили вогонь з усього озброєння з території Донецька. Українські воїни вдарили по їх базі Точкою-У. В результаті, терористи і кадрові військові Кремля оголосили тривогу.