Народні депутати вже традиційно звертають більше уваги не на свої прямі обов'язки, а на те, що їх не стосується. Сьогодні, 6 лютого, журналісти біля гардероба ВР знову побачили оголошення, в якому був описаний бажаний дрес-код для відвідувачів парламенту.

Раніше цей документ вже з'являвся у кулуарах парламенту. Зараз, звичайно, виникає питання, хто у мінусову температуру, у лютому, ризикне прийти до Ради в пляжному одязі та взутті?!

Знай.ua вирішив згадати моменти, коли самі нардепи не витримували вищеописані правила і приходили на роботу в дивних або відвертих нарядах.

Декольте Войціцької

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Взагалі, жінки-депутати нерідко надягають на роботу сукні з великими вирізами. У вересні минулого року, на відкриття нової сесії ВР, у спокусливій червоній сукні, з відвертим декольте прийшла народна депутатка від "Самопомочі" Вікторія Войціцька.

Було б прикро, якби жінки перестали так одягатися і радувати колег-чоловіків у парламенті.

Сукня -вишиванка Донець

Також у вересні 2017 року до Ради в красивому платті-вишиванці прийшла депутатка від «Народного Фронту» Тетяна Донець. Багато хто тоді казав, що у такому вбранні доречніше Попелюшці відправлятися на бал, аніж йти до державної установи.

До речі, не кожна Попелюшка може дозволити собі такий одяг. Це плаття дизайнера Юлії Магдич, у неї на сайті його можна придбати за 37 тис. гривень.

Ричкова при параді

Військова форма не згадується у списку небажаних нарядів. Але до парламенту в неї приходять не тільки чоловіки. Також у 2017 році блиснула у своїй парадній формі депутат від БПП Тетяна Ричкова.

Треба сказати, що ця форма підкреслює всі її переваги, не гірше ніж будь-яке плаття.

Савченко шукає себе

Але, звичайно, найбільше в своєму вбранні виділяється нефракційний депутат Надія Савченко. Мабуть їй досі дуже складно звикнути до статусу, який на неї звалився після полону в РФ.

Іноді вона епатує всіх своєю войовничістю.

А буває, прийде на роботу в платті, яке спокусливо відкриває плечі нардепа.

Значить нічого жіночого їй не чуже. І під чином жорсткого і принципового політика, ховається звичайна жінка, яка хоче подобатися чоловікам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, кому українці не довіряють найбільше.

Також ми повідомляли про те, що Бужинська побувала в раю. А де, як не у раю можна знайти копії мобільних телефонів або купити хороший китайський смартфон.