Адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен підтвердив, що заплатив $130 тисяч порноакторку Стефані Кліффорд, також відомої як Стормі Деніелс за мовчання про її зв'язок із Трампом у 2006 році.

Так, Коен використовував свої "власні особисті гроші" в 2016 році, назвавши платіж "приватної транзакцією", передає "BuzzFeed News".

Зазначимо, що Кліффорд отримала гроші за місяць до президентських виборів у США. Оплата була частиною угоди, досягнутої між адвокатами, яке не дозволило актрисі обговорювати сексуальні стосунки з Трампом.

Пізніше, в 2011 році, журнал "Touch" опублікував інтерв'ю з порнозіркою, в якому вона детально описала ситуацію і роки спілкування з нинішнім президентом США. Вона розповіла, що мала сексуальний зв'язок з Трампом у 2006 році, через кілька місяців після того, як його дружина Меланія народила йому сина.

За словами Кліффорд, вони зустрілися на турнірі гольфу в Неваді, Дональд попросив її пообідати з ним, вони зустрілися в готельному номері, де і стався секс. Крім того, вона згадала, що Трамп сказав їй, що вона красива і розумна, як і його дочка".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як стверджує Кліффорд, їх відносини продовжилися, і вона періодично зустрічалася з Трампом аж до 2010 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ввечері 12 лютого президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін провели переговори в телефонному режимі, в ході яких вони обговорили ситуацію в Палестині і навколо КНДР.