Саме з такою обкладинкою вийшов німецький тижневик "Шпігель".

Як повідомляє Reuters, відомий німецький тижневик "Шпігель" зобразив на обкладинці фігуру Дональда Трампа з закривавленим ножем і головою Статуї Свободи в руках, трохи нижче слідував підпис - "Америка перш за все".

Читайте також: Велелюбний президент: всі жінки Дональда Трампа

Едель Родрігес, художник, який зробив малюнок, переїхав з Куби в США ще в 1980 році. Він пояснив, що зображення символізує обезголовлення священного для всіх американців символу і обезголовлення самої демократії як такої. Обкладинка німецького тижневика викликала бурю дискусій як серед європейської аудиторії, так і в самій Америці.

Знай.ua нагадує, що раніше Дональд Трамп підписав неоднозначний указ, за ​​яким громадяни семи країн - Ірану, Сомалі, Іраку, Лівії, Ємену, Судану і Сирії були позбавлені права на в'їзд в США. Трамп аргументував це бажанням запобігти в'їзду в країну "поганим людям".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще