Фронтмен української рок-групи "Пошлая Молли" Кирило Блідий здивував відповіддю на питання про президента РФ Володимира Путіна.

Музикант дав інтерв'ю російському видеоблогеру Юрію Дудю, запис якого опублікований на YouTube-каналі "вДудь".

На запитання журналіста: "Опинившись перед Путіним, що ти йому скажеш?", Блідий замовк на хвилину.

Самі автори ролика вказали в описі до відео, що це можливо, "краща відповідь на питання про Путіна".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", популярна українська альтернативна група "Вульгарна Моллі" шокувала мережа своїм новим кліпом на трек "Типова вечірка з басейном". Відео музиканти опублікували на своєму YouTube-каналі.

У кліпі показані відверті сцени з наркотиками і алкоголем, який розпивають підлітки на гучній вечірці. У відео також присутня ненормативна лексика.

У кліпі знімалися Яна Крюкова, Валерія Караман та Іван Вороненко. Режисером виступила Лю Чиркова з творчого об'єднання Indigo Flow.

Зазначимо, про те, що хотів би взяти інтерв'ю у трьох українців, розповів популярний журналіст, ведучий YouTube-каналу "вДудь" Юрій Дудь.

Варто відзначити той факт, що на запитання, який топ–3 українців, з якими б він хотів записати інтерв'ю, Дудь відповів: "Ігор Коломойський. Петро Порошенко. Віталій Кличко".

Крім того, Дудь відповів і на інші запитання, пов'язані з Україною:

"Чи був ти коли-небудь в Україні? Пишаєшся, що ти українець? І як до цього ставиться твоє найближче оточення в РФ?

– "Був" – це прекрасне запитання! Всю свою юність я їздив або в Хмельницьку область, або в Київ щороку і дуже від цього кайфував".