Відома російська співачка Аня Седакова знову відпочиває на пляжі. Цього разу дівчина вирішила відвідати Дубаї.

Анна вирушила у відпустку не одна: разом з нею - старша дочка Аліна і маленький синочок Гектор. Відсутністю Моніки Аня заінтригувала фоловерів, пообіцявши розповісти про це пізніше.

Поки всі фанати розмірковують, що ж такого сталося в Седакової, співачка насолоджується райським відпочинком. І, звичайно ж, не забуває радувати своїх шанувальників фотографіями в купальнику.

Аня написала, що вже скучила за офісом і діловим життям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дні на відпочинку летять швидко, безумовно, але вже трохи хочеться на роботу. Сумую за своєю командою, за дівчатками в офісі. По діловому швидкому ритму... Але тримаю себе в руках".

"Нам дуже не вистачає нашій Монічки, але ми віримо , що все це тимчасово і все обов'язково буде добре! Любов завжди перемагає! Коли-небудь я обов'язково вам все розповім, а поки, ми дуже сумуємо і посилаємо промінчики щастя і добра тим, кому вони зараз потрібні і важливі."

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандально відома співачка Анна Седакова, яка втекла з України, щоб працювати на одному з російських федеральних телеканалів, привітала чоловіків із забороненим в Україні святом - Днем захисника Вітчизни. Відеопривітання співачка оприлюднила у своєму Instagram.

"Дорогі чоловіки! Спасибі, що захищаєте: від небезпеки, від негоди і часом від нас самих. Ми з моїми дівчатками-подписчицами вітаємо Вас!" - так українка привітала чоловіків з дискусійним святом.

Також портал повідомляв про те, що відома співачка Анна Сєдокова протягом багатьох років залишається секс-символом російського та українського шоу-бізнесу. Варто відзначити, що навіть після народження трьох дітей її так і не змогли витіснити зі списку найбажаніших жінок пострадянського простору.