У Чернівцях виникла велика пожежа на Калинівському ринку в секторі продажу килимів.

Про це повідомив на позачерговій сесії міськради міський голова Олексій Каспрук з посиланням на директора ринку, передає місцеве видання Букінфо.

Повідомляється, що десять пожежних автомобілів прибули гасити полум'я. За словами рятувальників, площа загоряння - понад 500 квадратних метрів.
Також в мережі з'явилася пряма трансляція з місця подій:

Пожежа на Калинівському ринку. За попередніми даними, загорання сталося в секторі, де продають килими

Posted by ТВА / TVA on Monday, 19 March 2018

За даними видання, кілька контейнерів з килимами вже вигоріло. Підприємці усіма силами намагаються врятувати свій товар.

Один чоловік травмований, його забрала швидка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на полігоні Широкий лан (Миколаївська область) у ніч на 13 березня сталася масштабна пожежа, в результаті якої загинув військовий.

Пожежа сталась через порушення правил безпеки - військовий вилив бензин із пластикової пляшки в буржуйку. На ньому загорівся одяг, він почав бігати по намету, перекинув пляшку, через що стався вибух.

Військова служба правопорядку запевнила, що всі бійці були тверезими, а трагедія сталась через паніку, бо на той момент військовослужбовці спали.

Наразы військовослужбовці, які постраждали внаслідок пожежі на полігоні, перебувають у шпиталі, у найтяжчого - 25% опіків шкіри.

У той же день, ввечері 13 березня, сталася масштабна пожежа в Києві. Вогонь спалахнув в одному з будинків на вулиці Туполєва, 17.

Дуже серйозна пожежа спалахнула на АТП "Поліграфкнига", вогонь охопив близько 500 квадратних метрів. Ситуація ускладнилась тим, що пожежники не могли приступити до ліквідації пожежі, оскільки в брандспойтах був низький напір води.