Державна пропаганда в сучасній Росії швидше нагадує роботу з двадцять п'ятим кадром, який перетворює людей на злісних дебілів. Таку заяву зробив на особистій сторінці в Facebook відомий російський співак і музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич.

Відзначається, що днями артист літав до США. Відповідні фотографії він опублікував в соцмережі, також при цьому порівняв американців і росіян.

"Якихось три роки не був в Америці. І вперше, що вразило - наскільки вони спокійніші, веселіші і добріші за нас. Це не вони стали краще - вони не стали краще. Це з нами відбувається щось жахливе", - зазначив Макаревич в публікації.

Крім того, під постом музиканта з'явилося безліч коментарів. Так, на один з коментарів свого шанувальника про державну пропаганду Макаревич відповів, що Кремль може використовувати якийсь двадцять п'ятий кадр.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Їй-богу, мені здається, вони відкрили якийсь двадцять п'ятий кадр, який реально перетворює людей в злісних дебілів", - припустив артист.

Додамо, що на питання користувача, як врятувати росіян від пропаганди, Андрій Макаревич іронічно порадив людям спиляти Останкінську вежу. Також варто уточнити, що публікація відомого співака зібрала в соціальній мережі понад 3 тисяч лайків, а також, кілька сотень репостів і десятки солідарних коментарів.

Нагадаємо, що через помилку влади в інших країнах також погано думають про Росію. Про це написав лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич в Facebook.

"Маленьке європейське містечко, готель. У холі вітрина з сувенірами. У числі інших - значки: два схрещених прапорця. Одна - країни, де все це відбувається, інший - іншого країн: Америки, Австралії, Японії, Данії, Бразилії... величезна кількість. Отаке свідчення дружби. А Росії - немає", - написав музикант.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Андрій Макаревич висловився на сторінці в Facebook про смерть оперного співака Дмитра Хворостовського, але, схоже, не хотів цього робити.