Після двох місяців роботи нарешті завершилися зйомки найочікуванішої сцени саги "Гра престолів" – восьмий сезон ознаменує велика битва, котрої не було в жодній із попередніх серій.

За даними Independent, зйомки відбувалися на локаціях, відомих за серіалом як Вінтерфелл.

На думку асистента режисера Джонатана Кінланса, це була "одна з найбільших та найдорожчих битв, які коли-небудь були на телебаченні":

"Це все. 55 ночей, 11 тижнів, три локації. Ви ніколи не побачите щось подібне", - емоційно прокоментував він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Побили рекорд автори ідеї і за тривалістю: всі епізоди будуть удвічі довшими, ніж планувалося.

Як відомо, телеканал НВО раніше анонсував, що трансляція восьмого сезону розпочнеться у 2019 році, всього буде шість епізодів. Минулого року сага найчастіше була завантажена із піратських сайтів, при чому зберігає позиції вже шість років поспіль.

Лише на телебачення його переглянули 12,1 мільйона глядачів, всього включно з глядачами з додатків HBO серіал зібрав 16,6 мільйона переглядів. Друге місце у рейтингу, як і минулого року, зайняв серіал "Ходячі мерці". На третій та четвертій позиціях — серіали "Флеш" і "Теорія великого вибуху".

Старша віце-президентка каналу Франческа Орсі розповіла, що фінальний сезон серіалу "Гра престолів" не розчарує глядачів, проте загине багато персонажів.

"Це був дійсно потужний момент в нашому житті і кар'єрі. Ніхто з акторів не бачив сценарію до цього і по мірі прочитання вони розуміли, що їх персонажі гинуть один за іншим", — пояснила вона, додавши що присутні точно будуть аплодувати стояти не менше 15 хвилин.

Дивіться: Game Revealed (Гру розкрито), ролик про зйомки "Гри престолів"

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська компанія Netflix заявила організаторам Каннського фестивалю, що збирається відкликати свої фільми, які беруть участь у конкурсній програма. Тьєррі Фремо, директор кінофестивалю, заявив, що він не допустить до участі у конкурсі картини компанії, поки вони не будуть презентовані не тільки на онлайн-майданчику відеосервісу, а й на великих екранах в кінотеатрах Франції.