Син колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля, якого 4 березня отруїли в британському Солсбері нервово-паралітичною речовиною "Новачок", загинув при загадкових обставинах.

Олександр Скрипаль 13 липня 2017 року рушив в Петербург з Москви купувати автомобіль. З ним була його подруга Анна Нікіфорова. Прямо в поїзді синові Скрипаля стало погано, - у нього загострився цироз печінки. З Московського вокзалу його доставили в лікарню як невідому особу, оскільки у нього не було медичного страхового поліса. Про це пишуть російські ЗМІ.



Чому Нікіфорова не допомогла другу з лікуванням - невідомо. Але на сьогоднішній день вона і сама зникла. Її подруга заявила, що Анна не налаштована спілкуватися. Скрипаль-молодший помер, не приходячи до тями, за декілька днів. Але тіло розкривати не стали. Коли розбиратися в обставинах загибелі брата в Петербург прилетіла старша сестра, Юлія Скрипаль, то ніяких подробиць теж не отримала.

Тіло Олександра кремували. Коли ЗМІ направили запит в Росздравнагляд, щоб зрозуміти, що сталося в липні 2017 року в Маріїнській лікарні, їм відповіли: "Ми в цій ситуації поки не розбиралися. Родичам для проведення перевірки потрібно звернутися в Росздравнагляд із заявою".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як скандально відомий російський канал РЕН ТВ хотів зробити ексклюзивний матеріал, пробравшись до лікарні, де лежить Сергій Скрипаль і можливо навіть зняти його, однак увійти журналістам в відділення завадила всього лише одна табличка . Її особливо талановитий репортер і "справжній англієць" перевів як "дуже небезпечно, тримайтеся подалі", хоча насправді все виявилося набагато простіше і явно безпечніше. Мабуть, наганяти паніку - це не випадковість, а релігія РЕН ТВ. Все, що вам потрібно знати про професіоналізм пропагандистів, дивіться тут.