Такої корупції, як в Україні, не існує ніде, вважає позафракційний народний депутат Сергій Шахов.

"Давати шоколадку лікаря за те, що він твоєї дитини полікував — це корупція, але давати мільйонні хабарі, щоб підвищувати тарифи на ЖКГ, на воду, електроенергію, завезення вугілля з Африки або Росії — це вбивство сотень тисяч сімей", — заявив політик.

"Коли олігархи давали вказівку затопити шахти на Донбасі, Луганську і Донецьку області повністю зруйнувати, щоб завозити вугілля з інших держав. Це корупція, що загрожує безпосередньо людям. Коли швидка веззе людину з серцевим нападом, потрапляє в яму, колесо відвалюється і людина помирає – це вбивство. Коли вкрали порох, і не спрацювали детонатори, де тисячі наших хлопців стріляють, – це вбивство. Хто буде за це відповідати", — розмірковує він.

"Корупція в парламенті. Коли я йшов на вибори, мені люди говорили у 114 окрузі, як можна в тераріумі щось змінити? Але можна, ми боремося", — стверджує політик.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще