Авторитетна букмекерська контора William Hill зробила публікацію оновлених котирувань на переможця турніру сезону 2017/2018. Переможець буде визначений вже 26 травня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Найбільш високі шанси на виграш за опублікованими котируванням має королівська команда, тобто мадридський "Реал". Їх коефіцієнт на перемогу складає 2.10. Слідом за ним йде англійський "Ліверпуль" зі ставками на перемогу в найпрестижнішому футбольному клубному турнірі континенту приймаються з показником 2.50.

При цьому фанати "Баварії" при перемозі своєї команди з кожних поставлених 100 гривень зможуть отримати 550 гривень. Найменше шансів на перемогу має римська "Рома".

А адже ще в перший півфінальних зустрічах "Реал" тріумфально виграв у "Баварії", а "Ліверпуль" зміг забити цілих п'ять голів у ворота "Роми".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" учасника команди Boston Uprising Джонатана "DreamKazper" Санчеса відсторонили від участі у змаганнях Ліги Overwatch. Причиною стала заява неповнолітньої дівчини, яка розповіла про домагання з боку кіберспортсмени.

Сьогодні Лізі Overwatch повідомили про звинувачення в адресу Джонатана "DreamKazper" Санчеса. Він відсторонений від участі на невизначений термін, поки ліга проводить розслідування.

В офіційному твіттері Boston Uprising також з'явилося повідомлення, в якому керівництво команди повідомило про відсторонення DreamKazper.

"Колектив Boston Uprising дізнався про звинувачення в адресу Джонатана "DreamKazper" Санчеса. До всіх подібних звинувачень ми ставимося дуже серйозно, тому DreamKazper відсторонений від участі на невизначений термін. Ми не надамо коментарів, поки проводимо розслідування", - повідомив колектив Boston Uprising.