Юлія Тимошенко — це та сила, яка принесе найбільші руйнування і дестабілізацію в Україні

Про це заявив екс-президент України Віктор Ющенко.

"Якщо тобі потрібні руйнування, тобі треба воскрешати Тимошенко як сторону, яка приносить найбільш глибоку політичну дестабілізацію в нашу країну, як сторону, яка краще і глибше всього буде реалізовувати кремлівські примхи", — заявив політик.

Ющенко називає це серйозною проблемою, однак вважає, що зараз ще не всі це зрозуміли, повідомляє Politeka.

"Це велика національна проблема. Можливо, сьогодні нація цю проблему ще не усвідомила", — зазначив екс-президент України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що користувачі соцмереж також активно обговорюють надлишок політичної реклами від Юлії Тимошенко.

"По всій країні висять борди, реально от по всій країні — я дві доби був у відрядженні і спостерігав місця, де три борда поспіль були з цим самим "новим курсом на північно-схід". А тепер Вона лізе на мене ще і в ФБ і на Ютубі. Обсяг такої масованої реклами, як і джерела оплати цієї самої реклами...", — написав у Facebook і Twitter волонтер, радник президента України, Юрій Бірюков.

Він задався питанням: навіщо Тимошенко витрачати такі значні кошти на рекламу за дев'ять місяців до виборів, якщо, за даними соціологічних опитувань, вона нібито впевнено лідирує в рейтингу можливих кандидатів у президенти.

За даними соцопитувань, якби парламентські вибори проходили в найближчу неділю, в новий склад вищого законодавчого органу України пройшли б вісім політичних партій.

Найбільшу кількість голосів отримала б партія «Батьківщина» на чолі з Юлією Тимошенко (16,2%), «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (9,6%), партія «За життя» Вадима Рабиновича (9,1%) та Радикальна партія Олега Ляшка (8,7%). Також шанси на потрапляння в український парламент мають партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка (8,1%), «Опозиційний блок» Юрія Бойка (7,6%), Об'єднання «Самопоміч» Андрія Садового (5,3%) і партія «Слуга народу» Володимира Зеленського (5,1%).

Дивіться: українці розлючені із-за несподіваних дій Тимошенко в Раді

Як повідомляв портал "Знай.иа", нав'язлива реклама Тимошенко розлютила українців.