Відео з прес-конференції прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо викликало бурхливі обговорення в Мережі. Користувачам інтернету здалося, що в ролику у канадського лідера сповзає ліва брова, через що юзери запідозрили, що Трюдо носить фальшиві брови. Зокрема, в Twitter з'явилося чимало жартів на цю тему.

"Джастін Трюдо засмучений, тому що він дізнався, що Дональд Трамп вводить мита на фальшиві брови", — написав Ріс МакКулох.

"ТЕРМІНОВО: канадська кінна поліція запекло розшукує зниклу брову Джастіна Трюдо. НЕ НАБЛИЖАЙТЕСЯ до брови, яка, за повідомленнями, шукає Labbat (улюблене пиво Трюдо, - ред.) і може бути озброєна", — зіронізував Чи Странахаб.

"Думаєте, що відносини з Канадою зараз натягнуті? Почекайте, коли Трамп напише твіт про фальшиві брови Джастіна Трюдо", — зазначив Мак Маріані.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також в Twitter з'явився аккаунт, присвячений бровам прем'єра Канади.

"Щоб ви знали, це правда. У Джастіна Трюдо фальшиві брови, та в основному він про нас дуже добре дбає. Але @realDonaldTrump (офіційний акаунт президента США, - ред.) його сильно залякав, і піт послабив клей, на якому ми тримаємося. Не переживайте", — повідомили "брови Трюдо".

Однак деякі юзери помітили, що брова, яка відвалюється — це оптична ілюзія, викликана її густотою.

"Хоча скандал з фальшивою бровою набирає обертів, ряд фотографій показує, що ліва брова Джастіна Трюдо гуще внизу, де знаходиться надбрівна дуга. Зверху, ближче до глабелле, волоски ростуть рідше. Ось чому може здатися, що це фальшива брова", — уточнив Шон Крег.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", популярна в Рунеті фотографія, на якій дівчина, сидячи на колінах у хлопця, тримає іншого за руку, потрапила на міжнародний іміджборд Reddit. Мем про "любовний трикутник" став дуже популярний за кордоном.Користувачі називали його ілюстрацією "максимального рівня френдзони", а також порівнювали цю ситуацію з любовним трикутником поета Володимира Маяковського та сім'ї Бриків.